Sådan får du det badeværelse,
du har drømt om!

 

Uanset hvad, så gælder det om at gøre dine ideer til virkelighed. Bedre Bad Brønshøj skaber badløsninger, der opfylder præcis dine tanker og ønsker til, hvordan dit personlige badeværelse skal være, og samtidig sikrer vi, at løsningen er inden for de lovmæssige rammer ved brug af kompromisløst godt håndværk.

Større komfort og funktionalitet

Vi skaber dit lækre badeværelse og funktionelle bryggers med vores store erfaring i gennemtænkte løsninger. Opgaverne spænder vidt: Fra installation af en enkelt vandhane over installation af komplette varme- og ventilationsanlæg til totalløsninger af byggeprojekter. Ingen opgave er for lille og ingen er for stor. Det handler om større komfort og bedre funktionalitet i hverdagen for dig.

bba2Dine ønsker og behov + vores faglige ekspertise

Få dine baddrømme opfyldt. Det starter med et gratis og uforpligtigende Badtjek hjemme i dit badeværelse. Her taler vi om, hvilke ønsker du har til et nyt badeværelse og hvilke behov det skal dække hver dag. Du får masser af inspiration fra de mange badeværelser, som vi har opført igennem tiden, så vi kombinere dine baddrømme med vores erfaring og faglige ekspertise. Vi anvender udelukkende kvalitetsprodukter fra vores samarbejdspartnere i vores badløsninger. Det er din sikkerhed for at få et unikt kvalitetsbadeværelse til glæde hver dag og som naturligvis overholder gældende love og normer for vådrum. Bedre Bad Brønshøj, Brønshøj VVS er Certificeret Vådrumsinstallatør, hviklet sikre dig en håndværker med den nyeste viden indenforområdet. 

Totalløsning gør det let for dig

Vores totalløsning gør vejen til et nyt badeværelse let for dig. Du har en kontaktperson som sikrer, at det aftalte bliver ført ud i livet. Vi styrer hele processen med alle de håndværkere, som skal til for at dit badeværelse står klar som aftalt og til tiden.

Det er din tryghed!

Gode råd – helt gratis

Hør mere om mulighederne i dit hjem – kontakt os og aftal et uforpligtende og gratis møde.

RING allerede i dag på 38 80 22 22!

Læs mere her om, hvordan du sparer penge på dit energibudget og samtidig får et bedre indeklima.