Bedre Bad - Bedre Energi - Vola bruser i guld

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Mikael Berggreen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Mikael Berggreen Bedre Bad

Sådan får du det badeværelse,
du har drømt om!

Uanset hvad, så gælder det om at gøre dine ideer og drømme til virkelighed. Bedre Bad Brønshøj skaber badløsninger, der opfylder præcis dine tanker og ønsker til, hvordan dit personlige badeværelse skal være, og samtidig sikrer vi, at løsningen er inden for de lovmæssige rammer ved brug af kompromisløst godt håndværk.

Vi er nemlig bevidste om, at ingen af vores kunder er ens. Det betyder samtidig, at vi i mange år har tilbudt utallige forskellige badløsninger. Bedre Bad Brønshøj har altså den nødvendige viden og erfaring, som sikrer, at du bliver præsenteret for de mest moderne og funktionelle løsninger på markedet. Lad os sammen skabe dit drømmebadeværelse, som du kan få glæde af mange år ud i fremtiden.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe bruser

Større komfort og funktionalitet

Vi skaber dit lækre badeværelse og funktionelle bryggers med vores store erfaring i gennemtænkte løsninger. Opgaverne spænder vidt: Fra installation af en enkelt vandhane over installation af komplette varme- og ventilationsanlæg til totalløsninger af byggeprojekter. Ingen opgave er for lille, og ingen er for stor. Det handler om større komfort og bedre funktionalitet i hverdagen for dig.

Dit badeværelse og bryggers påvirker den samlede komfort i din bolig. Det betyder samtidig, at en investering i et nyt badeværelse og/eller bryggers øger boligens samlede komfort. Det påvirker ligeledes boligens samlede værdi positivt. Det er vigtigt at have med i sine overvejelser, da en del af din investering vil du få tilbage gennem et eventuelt hussalg. Dette er oftest en glemt, men meget vigtig betragtning.

Bedre Bad - Bedre Energi - badtjek_service-vejledning-rådgivning

Dine ønsker og behov + vores faglige ekspertise

Få dine baddrømme opfyldt. Det starter med et gratis og uforpligtigendeBadtjek af dit badeværelse gennem Bedre Bad Brønshøj. Her taler vi om, hvilke ønsker du har til et nyt badeværelse, og hvilke behov det skal dække i din hverdag. Vi kan tilbyde dig inspiration til badeværelset gennem vores mange års erfaring med badeværelsesrenoveringer. I en kombination af dine inputs til drømmebadeværelset og vores faglige ekspertise, bliver dit nye funktionelle badeværelse skabt.

Vi anvender udelukkende kvalitetsprodukter fra vores samarbejdspartnere i vores badløsninger. Det er din sikkerhed for at få et unikt kvalitetsbadeværelse til glæde hver eneste dag, og som naturligvis overholder gældende love og normer for vådrum. Bedre Bad Brønshøj, Brønshøj VVS er Certificeret Vådrumsinstallatør, hvilket sikrer dig en håndværker med den nyeste viden indenforområdet.

Hvis ikke du vælger en certificeret vådrumsinstallatør, så kan det ende med at blive meget omkostningsfuldt for dig. Med et forkert valg af materialer og manglende kvalitet i arbejdets udførelse kan nemlig medføre vand- og fugtskader. Det kan i værste fald ødelægge boligens vægge, gulve og lofte. Når du vælger Bedre Bad Brønshøj til renovering, udvidelse eller ombygning af dit badeværelse, så vil du med sikkerhed få et badeværelse efter gældende love, og det vil blive udført med stor engagement med fokus på høj kvalitet i arbejdets udførelse.

Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani skabe, vask og spejl - Vola vandhane og håndklædetørrer i kobber - Geberit væghængt douchetoilet

Totalløsning gør det let for dig

Vores totalløsning gør vejen til et nyt badeværelse let for dig. Du har en kontaktperson som sikrer, at det aftalte bliver ført ud i livet. Vi styrer hele processen med alle de håndværkere, som skal til for at dit badeværelse står klar som aftalt og til tiden.

Hvis du synes, at en totalrenovering af dit badeværelse kan være meget uoverskuelig, så kan en totalløsning være en mulighed for dig. Du skal nemlig blot lade Berggreen VVS gøre arbejdet, og det eneste du skal gøre er, at nyde det endelige resultat.

Det er din tryghed!

Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

Ring til os idag

Læs mere her om at spare penge på dit energibudget og samtidig får et bedre indeklima. Ring til os idag! Vi står klar til at hjælpe dig med dit badeværelsesprojekt.

Læs mere om

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 38 80 22 22
mail@berggreen-vvs.dk

Mikael Berggreen Bedre Bad

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon