bb

Bedre Bad - Bedre Energi

Du behøver kun at henvende dig hos Bedre Bad Brønshøj – Berggreen VVS, hvis du ønsker den smukke og funktionelle totalløsning til bad og bryggers. En løsning, hvor vi styrer hele processen: Lige fra de første streger og løse idéer over alle håndværkerentrepriser til det helt færdige badeværelse.

Det hele til aftalt tid og pris.

Inspirationskataloger

Vi er under navnet BEDRE BAD en del af Danmarks største kæde af VVS-firmaer. Det er et landsdækkende samarbejde, der borger for kvalitet og erfaring. Hos os kan du få udleveret de seneste inspirationskataloger og her se, hvad vi i Bedre Bad-regi skaber af gennemtænkte og smukke badløsninger.

Dine idéer – dit valg

Et veludført badeværelse giver daglig glæde for alle personer i boligen. Brug vores store erfaring og viden – og lad vores indretningsarkitekt udarbejde den løsning, som passer bedst til dine ønsker og økonomi.

En løsning, der er baseret på godt håndværk og de bedste materialer - og en løsning, som bidrager til at øge boligens værdi.

Kontakt os for et uforpligtende møde, hvor du kan fortælle os om dine idéer og ønsker – og få vores bud på de forskellige muligheder og løsninger, som din bolig giver mulighed for. 

Ring 38 80 22 22 eller skriv på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Se brochurer her

Se galleri her

Vi betjener hele Storkøbenhavn

Vi kører ud i hele Storkøbenhavn, herunder Amager, Herlev, Vanløse, Skovlunde, Frederiksberg, Bagsværd, Farum, Virum, Nærum, Husum, Brønshøj.

Læs mere om