bb

Bedre Bad - Bedre Energi

Du behøver kun at henvende dig hos Bedre Bad Brønshøj – Berggreen VVS, hvis du ønsker den smukke og funktionelle totalløsning til bad og bryggers. Vi er nemlig en del af den landsdækkende VVS-kæde Bedre Bad - Bedre Energi, hvor ekspertisen ligger i modernisering af badeværelser og etablering af energiløsninger. Vi tilbyder en totalløsning, hvor vi styrer hele processen: Lige fra de første streger og løse idéer over alle håndværkerentrepriser til det helt færdige badeværelse. Du behøver ikke henvende dig andetsteds til dit badeværelseprojekt, da vi med over 30 års erfaring kan rådgive og tilbyde den bedste badeværelsesløsning i flot design og funktionalitet. Vi er leveringsdygtige i en lang række badeværelsesmøbler og sanitetsinstallationer.

Desuden bliver vores løsninger bliver altid leveret til den forudsatte pris og tid.

Når du bestiller en totalløsning gennem Berggreen VVS i Brønshøj, så er vi din eneste kontaktperson gennem hele projektforløbet fra start til slut. Du skal blot læne dig tilbage, og nyde det endelige resultat. Vi sørger for, at dit badeværelse bliver leveret til tiden, i den rette kvalitet og til den rigtige pris. Lad Berggreen VVS skabe et moderne og funktionelt badeværelse til dig. 

Skræddersyet badeværelse til husstanden

Hos Bedre Bad Brønshøj er vi bevidste om, at alle vores kunder har forskellige behov og præferencer. Det kan der være flere årsager til – herunder husstandens livsfase. Hvis man eksempelvis har små børn, så foretrækker man i højere grad et praktisk badeværelse. Hvis man derimod har ældre børn eller udeboende børn, så foretrækker man i højere grad wellness-lignende forhold. Vi har i mange år hjulpet flere forskellige typer af kunder med at komme i mål med deres badeværelsesdrømme. Vi har bl.a. løst opgaver som f.eks. det lille badeværelse, hvor meget af arbejdet lå i at indtænke smarte løsninger til at udnytte pladsen. Vi har også udført større wellness-lignende badeværelser med store spejle, hvor der skulle indtænkes komfort i ethvert element. Det betyder, at vi kan tilbyde en bred vifte af badeværelsesløsninger til dig, som med garanti kan opfylde husstandens præferencer og behov.

Du kan finde mere information her på siden, hvor du kan se vores flotte brochurer og galleri. Du kan samtidig overveje, at bestille et gratis og uforpligtende badtjek gennem Bedre Bad Brønshøj. Se hvad et badtjek kan gøre for dig her.

Inspirationskataloger

Vi er under navnet BEDRE BAD en del af Danmarks største kæde af VVS-firmaer. Det er et landsdækkende samarbejde, der borger for kvalitet og erfaring. Hos os kan du få udleveret de seneste inspirationskataloger og her se, hvad vi i Bedre Bad-regi skaber af gennemtænkte og smukke badløsninger.

Dine idéer – dit valg

Et veludført badeværelse giver daglig glæde for alle personer i boligen. Brug vores store erfaring og viden – og lad vores indretningsarkitekt udarbejde den løsning, som passer bedst til dine ønsker og økonomi.

En løsning, der er baseret på godt håndværk og de bedste materialer - og en løsning, som bidrager til at øge boligens værdi.

Kontakt os her

Kontakt os for et uforpligtende møde, hvor du kan fortælle os om dine idéer og ønsker – og få vores bud på de forskellige muligheder og løsninger, som din bolig giver mulighed for. 

Ring 38 80 22 22 eller skriv på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

 

Se brochurer her

Se galleri herher

Vi betjener hele Storkøbenhavn

Vi kører ud i hele Storkøbenhavn, herunder Amager, Herlev, Vanløse, Skovlunde, Frederiksberg, Bagsværd, Farum, Virum, Nærum, Husum, Brønshøj.

Læs mere om