Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Mikael Berggreen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Mikael Berggreen Bedre Bad

Bedre Bad – Bedre Energi

Du behøver kun at henvende dig hos Bedre Bad Brønshøj – Berggreen VVS, hvis du ønsker den smukke og funktionelle totalløsning til bad og bryggers. Vi er nemlig en del af den landsdækkende VVS-kæde Bedre Bad – Bedre Energi, hvor ekspertisen ligger i modernisering af badeværelser og etablering af energiløsninger. Vi tilbyder en totalløsning, hvor vi styrer hele processen: Lige fra de første streger og løse idéer over alle håndværkerentrepriser til det helt færdige badeværelse. Du behøver ikke henvende dig andetsteds til dit badeværelseprojekt, da vi med over 30 års erfaring kan rådgive og tilbyde den bedste badeværelsesløsning i flot design og funktionalitet. Vi er leveringsdygtige i en lang række badeværelsesmøbler og sanitetsinstallationer.

Desuden bliver vores løsninger altid leveret til den forudsatte pris og tid.

Når du bestiller en totalløsning gennem Berggreen VVS i Brønshøj, så er vi din eneste kontaktperson gennem hele projektforløbet fra start til slut. Du skal blot læne dig tilbage, og nyde det endelige resultat. Vi sørger for, at dit badeværelse bliver leveret til tiden, i den rette kvalitet og til den rigtige pris. Lad Berggreen VVS skabe et moderne og funktionelt badeværelse til dig.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt, service og rådgivning

Skræddersyet badeværelse til husstanden

Hos Bedre Bad Brønshøj er vi bevidste om, at alle vores kunder har forskellige behov og præferencer. Det kan der være flere årsager til – herunder husstandens livsfase. Hvis man f.eks. har små børn, så foretrækker man i højere grad et praktisk badeværelse. Hvis man derimod har ældre børn eller udeboende børn, så foretrækker man i højere grad wellness-lignende forhold. Vi har i mange år hjulpet flere forskellige typer af kunder med at komme i mål med deres badeværelsesdrømme. Vi har bl.a. løst opgaver som f.eks. det lille badeværelse, hvor meget af arbejdet lå i at indtænke smarte løsninger til at udnytte pladsen. Vi har også udført større wellness-lignende badeværelser med store spejle, hvor der skulle indtænkes komfort i ethvert element. Det betyder, at vi kan tilbyde en bred vifte af badeværelsesløsninger til dig, som med garanti kan opfylde husstandens præferencer og behov.

Du kan finde mere information her på siden, hvor du kan se vores flotte brochurer og galleri. Du kan samtidig overveje at bestille et gratis og uforpligtende badtjek gennem Bedre Bad Brønshøj. Se hvad et gratis Badtjek kan gøre for dig her.

Bedre Bad inspirationskatalog om badeværelser

Inspirationskatalog

Vi er under navnet BEDRE BAD en del af Danmarks største kæde af VVS-firmaer. Det er et landsdækkende samarbejde, der borger for kvalitet og erfaring. Hos os kan du få udleveret de seneste inspirationskataloger og her se, hvad vi i Bedre Bad-regi skaber af gennemtænkte og smukke badløsninger.

Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit toilet - Dansani vask, vaskeskab og spejl - Grohe vandhane og bruser

Dine ideer – dit valg

Dit badeværelse er en vigtig del af dit hjem, og det fortjener at blive designet efter dine unikke idéer og præferencer. Vi har mange års erfaring og en omfattende viden inden for badeværelsesdesign, og vi vil gerne hjælpe dig med at skabe den perfekte løsning, der passer til dine ønsker og økonomi.

Vores dygtige indretningsarkitekt kan arbejde tæt sammen med dig for at udarbejde en skræddersyet løsning, der opfylder alle dine behov. Vi lægger vægt på godt håndværk og bruger kun de bedste materialer, så du kan være sikker på, at dit badeværelse ikke kun vil være smukt, men også holdbart og af høj kvalitet.

Besøg bedre bads hvor du kan finde vores inspirationsbrochurer og galleri med billeder af vores tidligere projekter. Lad dig inspirere af vores arbejde og se, hvordan vi har skabt funktionelle og æstetisk tiltalende badeværelser for vores tidligere kunder.

Berggreen butik

Vi betjener hele Storkøbenhavn

Endelig kan du glæde dig over, at Bedre Bad Brønshøj betjener hele Storkøbenhavn og omkringliggende områder, herunder Amager, Herlev, Vanløse, Skovlunde, Frederiksberg, Bagsværd, Farum, Virum, Nærum, Husum og Brønshøj. Uanset hvor i Storkøbenhavn du befinder dig, er vi klar til at hjælpe dig med at realisere dine badeværelsesdrømme.

Så tøv ikke med at kontakte os i dag for et uforpligtende møde. Vi vil lytte til dine idéer og ønsker og give dig vores ekspertvurdering af de forskellige muligheder og løsninger, som din bolig giver rum til. Vores erfarne team står klar til at guide dig gennem hele processen og sikre, at dit badeværelse bliver en smuk og funktionel oase, der opfylder dine behov og præferencer.

Ring til os på telefonnummer 38 80 22 22 eller skriv en mail til mail@berggreen-vvs.dk for at booke dit uforpligtende møde. Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med at skabe det badeværelse, du altid har drømt om. Lad os tage hånd om dit projekt og levere en totalløsning, der vil forbedre dit bad og din energi. Tøv ikke med at kontakte os i dag og lad os bringe dine badeværelsesdrømme til virkelighed!

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 38 80 22 22
mail@berggreen-vvs.dk

Mikael Berggreen Bedre Bad

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon