Drypper din vandhane?

Hvis din vandhane drypper, kan koste op til 2.500 kr. om året!

I starten er det kun et enkelt dryp fra din vandhane, men hvis du ikke gør noget ved det, bliver det kun værre - og pludseligt bliver det dyrt.

Drypper vandhanen "langsomt", kan du slippe med en ekstra vandregning på omkring 200 kroner om året. Men drypper din vandhane "hurtigt" eller småløber, kan du risikere en ekstra vandregning på over 2.500 kr.!

Skift til et moderne og funktionelt armatur i dag, og få del af de mange fordele. Du kan spare penge på din vandregning, og sikrer optimal udnyttelse af dine ressourcer. Det er samtidig godt for miljøet. Kontakt os og hør mere.

Få udskiftet dit armatur med et moderne blandingsbatteri

Hvis vandhanen (som i VVS-branchen også kaldes for et armatur eller blandingsbatteri) drypper, skal den naturligvis repareres. Det kan også være en god idé at udskifte dit to-grebsarmatur med et-grebsarmatur/blandingsbatteri.

Mens det gamle blandingsbatteri har to håndtag til blandingen, har det moderne blandingsbatteri kun et enkelt greb, der kan blande det varme og kolde vand og på den måde regulere temperaturen.

Få installeret et nyt blandingsbatteri, så du både kan spare på vandet og let temperere varmen på vandet:

Vandsparefunktion og andre fordele

Der er indbygget en "modstand" i blandingsbatteriet, når det udleder 60% af den maksimale udledning. Du kan dog dreje op for styrken, hvis der skal mere tryk på hanen.

Du kan spare endnu flere dyre dråber ved at installere en vandsparehane, som automatisk falder tilbage til halv vandmængde, når du slipper grebet på håndtaget. 

Hvis ud skulle være i tvivl om hvilke fordele, som er forbundet med et moderne blandingsbatteri, så har vi opstillet de væsentligste fordele nedenunder:

  • Hurtigere og lettere temperering af vandet 
  • En vandsparefunktionkan mindske vandregningen
  • Godt for miljøet
  • Forudindstilling af temperaturen gennem termostatstyring
  • Skabe konstant vandtemperatur

Med hurtigere og lettere temperering af vandet løber mindre vand forgæves ned i kloakken, og går derved til spilde. Samtidig er en vandsparefunktion med til at skabe en maksimal udledning af vandet på 60 procent. Ved termostatstyring har man mulighed for at forudstille temperaturen på vandet, og kan derved skabe en mere konstant vandtemperatur. Du kan læse mere om termostatstyring i næste afsnit. Samtidig kan de mange andre fordele mindske din vandregningen, og er samtidig rigtig godt for miljøet.

Termostatstyring

Den ønskede temperatur på eksempelvis vandet i bruseren kan forudstilles. Temperaturen holdes konstant gennem termostatstyring.

Vælger du termostatstyring eller vandsparefunktion, kan du spare adskillige liter vand, og det bliver lettere at temperere vandet med ét greb.

Det er hurtigere og lettere at temperere vandet med ét greb

 

vandha

Godkendte vandhaner

Et blandingsbatteri må kun sælges i Danmark, hvis det er VA-godkendt. For at blive godkendt skal blandingsbatteriet overholde grænseværdierne for udledning af cadmium og bly.

Det har desværre vist sig, at der sælges billige og ikke-godkendte blandingsbatterier på markedet. Hvis der udledes for store mængder tungmetal i drikkevandet, så kan det faktisk udgøre en sundhedsmæssig risiko.

Et blandingsbatteri skal altså dokumenteres med en drikkevands godkendelse, da batteriet er i kontakt med drikke. Det er altså din sikkerhed for, at batteriet er forarbejdet og udviklet efter danske krav.

Når du vælger Bedre Bad Brønshøj som din samarbejdspartner, så kan du roligt stole på, at vi altid benytter blandingsbatterier, som opfylder kravene. Vi supplerer samtidig med vores mange års erfaring og viden, så du slipper for bekymringerne, og blot kan nyde det endelige resultat.

Drypper din vandhane, så ring til os med det samme på 38 80 22 22.

Vi leverer og installerer blandingsbatterier i hele Storkøbenhavn

Blandt andet i Herlev, Vanløse, Skovlunde, Frederiksberg og på Amager. Kontakt os allerede i dag og få del af de mange fordele med et moderne og funktionelt blandingsbatteri. Du finder vores kontaktinformationer her. Bedre Bad Brøndhøj er altid imødekommende, og klar til at besvare dine eventuelle tvivlsspørgsmål. 

Læs mere om