Drypper din vandhane?

Hvis din vandhane drypper, kan koste op til 2.500 kr. om året!

I starten er det kun et enkelt dryp fra din vandhane, men hvis du ikke gør noget ved det, bliver det kun værre - og pludseligt bliver det dyrt.

Drypper vandhanen "langsomt", kan du slippe med en ekstra vandregning på omkring 200 kroner om året. Men drypper din vandhane "hurtigt" eller småløber, kan du risikere en ekstra vandregning på over 2.500 kr.!

Få udskiftet din vandhane med et moderne blandingsbatteri

Hvis vandhanen (som i VVS-branchen også kaldes for et armatur eller blandingsbatteri) drypper, skal den naturligvis repareres. Det kan også være en god idé at udskifte dit to-grebsarmatur med et-grebsarmatur/blandingsbatteri.

Mens det gamle batteri (vandhane) har to håndtag til blandingen, har det moderne blandingsbatteri kun et enkelt greb, der kan blande det varme og kolde vand og på den måde regulere temperaturen.

Få installeret en ny vandhane, så du både kan spare på vandet og let temperere varmen på vandet:

Vandsparefunktion

Der er indbygget en "modstand" i blandingsbatteriet, når det udleder 60% af den maksimale udledning. Du kan dog dreje op for styrken, hvis der skal mere tryk på hanen.

Du kan spare endnu flere dyre dråber ved at installere en vandsparehane, som automatisk falder tilbage til halv vandmængde, når du slipper grebet på vandhanen. 

Termostatstyring

Den ønskede temperatur på eksempelvis vandet i bruseren kan forudstilles. Temperaturen holdes konstant gennem termostatstyring.

Vælger du termostatstyring eller vandsparefunktion, kan du spare adskillige liter vand, og det bliver lettere at temperere vandet med ét greb.

Det er hurtigere og lettere at temperere vandet med ét greb

 

vandha

Godkendte vandhaner

Et blandingsbatteri/en vandhane må kun sælges i Danmark, hvis det er VA-godkendt. For at blive godkendt skal blandingsbatteriet overholde grænseværdierne for udledning af cadmium og bly.

Det har desværre vist sig, at der sælges billige og ikke-godkendte blandingsbatterier på markedet. 

Hvis der udledes for store mængder tungmetal i drikkevandet, så kan det faktisk udgøre en sundhedsmæssig risiko.

Drypper din vandhane, så ring til os med det samme på 38 80 22 22.

Vi leverer og installerer vandhaner i hele Storkøbenhavn

Blandt andet i Herlev, Vanløse, Skovlunde, Frederiksberg og på Amager.

Læs mere om