Bedre Bad - Bedre Energi - rent drikkevand

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Mikael Berggreen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Mikael Berggreen Bedre Bad

Drypper din vandhane?

Når vandhanen drypper, så kan man virkelig tale om dyre dråber – især hvis vandet løber ud af vandhanen kontinuerligt. Derfor kan vi kun anbefale at du får løst problemet hurtigst muligt, da det kan ende med at blive en dyr og kedelig fornøjelse.

Hvad gør man når vandhanen drypper?

Kontakt Berggreen VVS i Brønshøj og bed om et uforpligtende tilbud på din opgave. Fortæl os blot om problemet og hvor du befinder dig. Vi rykker ud snarest muligt og reparerer din gamle vandhane — eller forhør dig om et uforpligtende tilbud på en ny, moderne vandhane.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane i kobber

Så meget koster en løbende vandhane

I starten er det kun et enkelt dryp fra din vandhane, men hvis du ikke gør noget ved det, bliver det kun værre – og pludseligt bliver det dyrt.

Drypper vandhanen “langsomt”, kan du slippe med en ekstra vandregning på omkring 200 kroner om året. Men drypper din vandhane “hurtigt” eller småløber, kan du risikere en ekstra vandregning på over 2.500 kr.

Skift til et moderne og funktionelt armatur i dag og få del af de mange fordele. Du kan spare penge på din vandregning, og sikrer optimal udnyttelse af dine ressourcer. Det er samtidig godt for miljøet. Kontakt os og hør mere.

Få udskiftet dit armatur med et moderne blandingsbatteri

Hvis vandhanen (som i VVS-branchen også kaldes for et armatur eller blandingsbatteri) drypper, skal den naturligvis repareres. Nogle gange er løsningen ikke at skifte de gamle pakninger med nye pakninger. Det kan i stedet være en bedre idé at udskifte et to-grebsarmatur til et-grebsarmatur/blandingsbatteri.

Mens det gamle blandingsbatteri har to håndtag til blandingen, har det moderne blandingsbatteri kun et enkelt greb, der kan blande det varme og kolde vand og på den måde regulere temperaturen. Moderne vandhaner/armaturer har i de seneste år også fået nye funktioner – fx berøringsfrie armaturer med indbygget sensor.

Få installeret et nyt blandingsbatteri, så du både kan spare på vandet og let temperere varmen på vandet.

Quooker Fusion Round

Vi leverer og installerer armaturløsninger i Storkøbenhavn

Kontakt Bedre Bad – Bedre Energi Brønshøj og få udskiftet vandhanen eller blot pakningerne. Kontakt os på tlf: eller send en mail. Vi giver gerne et uforpligtende og godt tilbud på totalløsningen der inkluderer levering og montering.

Bedre Bad - Bedre Energi - Rent drikkevand

Vandsparefunktion og andre fordele

Der er indbygget en “modstand” i blandingsbatteriet, når det udleder 60% af den maksimale udledning. Du kan dog dreje op for styrken, hvis der skal mere tryk på hanen. Du kan spare endnu flere dyre dråber ved at få installeret en vandsparehane, som automatisk falder tilbage til halv vandmængde, når du slipper grebet på håndtaget.

Her er de væsentligste fordele, som er forbundet med et moderne blandingsbatteri:

 • Hurtigere og lettere temperering af vandet
 • En vandsparefunktionkan der mindsker vandregningen
 • Godt for miljøet
 • Forudindstilling af temperaturen gennem termostatstyring
 • Skaber konstant vandtemperatur

Med hurtigere og lettere temperering af vandet løber mindre vand forgæves ned i kloakken, og derved går til spilde. Samtidig er en vandsparefunktion med til at skabe en maksimal udledning af vandet på 60%. Ved termostatstyring har man mulighed for at forudindstille temperaturen på vandet, og kan derved skabe en mere konstant vandtemperatur. Samtidig kan de mange andre fordele mindske din vandregningen, og er rigtig godt for miljøet.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane i guld

Termostatstyring

Den ønskede temperatur på eksempelvis vandet i bruseren kan forudindstilles, så temperaturen holdes konstant gennem termostatstyring. Vælger du termostatstyring eller vandsparefunktion kan du spare adskillige liter vand, og det bliver hurtigere og lettere at temperere vandet med ét greb.

Bedre Bad - Bedre Energi - beskidt vand

Erstat den dryppende vandhane med en ny

Trænger den dryppende vandhane til en udskiftning? Frygt ej – vi tilbyder et stort udvalg af vandhaner og armaturer til konkurrencedygtige priser. Se hele udvalget af vandhaner og blandingsbatterier i vores webshop. Vælger du Bedre Bad Brønshøj som leverandør, så får du også hurtig levering og kyndig montering af din nye vandhane. Vi sikrer at alt er opsat korrekt og i den skønneste orden.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane i kobber

Vi servicerer i hele København og omegn

Blandt andet i Herlev, Vanløse, Skovlunde, Frederiksberg og på Amager. Kontakt os allerede i dag og få del i de mange fordele med et moderne og funktionelt blandingsbatteri. Du finder vores kontaktinformationer her.

Læs mere om

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 38 80 22 22
mail@berggreen-vvs.dk

Mikael Berggreen Bedre Bad

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon