Få et Gratis Badtjek og rådgivning om badeværelse

Når du bestiller et Badtjek er du sikret en god start på et nyt badeværelse.

Går du rundt med tanken om et nyt badeværelse, men synes det er svært at danne sig det fulde overblik over de forskellige løsninger på markedet? Vi tilbyder et Gratis Badtjek som gør dig klogere på hvilke løsninger vi kan tilbyde dig. Alle vores løsninger er individuelle - det vil sige, at vi kommer hjem til dig og ser dit nuværende bademiljø. Herefter tager vi en dialog om dine ønsker og behov til det nye badeværelser.

Vores Gratis Badtjek er til dig, der har nogle klare idéer til drømme badeværelset. Vi sørger for, at du får overblikket og kan visualisere badeværelsets layout og møbler der skal indgå i indretningen..

Vores Badtjek er helt uforpligtende for dig. Selvom det er gratis, så kan du forvente højt engagement fra vores side af, da vi gerne vil præsentere dig for de bedste og mest funktionelle badeværelsesløsninger, som er skræddersyet efter dine præferencer og behov til:

  • valg af materialer
  • valg af badeværelsesmøbler
  • funktionaliteter
  • farvekombinationer

 

Det kan være meget tidskrævende at finde og beskrive alle detaljer til et nyt badeværelse. Du kan med fordel bestille dit Gratis Badtjek i dag og få besøg af din lokale certificerede vådrumsinstallatør. Her får du nemlig adgang til al den nødvendige hjælp, som det kan kræve at igangsætte byggeprocessen af det nye badeværelse. Gå til booking af badtjek her.

 

Nyt badeværelse øger komforten

Et nyt badeværelse påvirker boligens samlede komfort positivt. Det kommer hele husstanden til gode, men før det er muligt, så er det vigtigt, at du bliver præsenteret for de løsninger, som netop kan dække husstandens præferencer og behov.

Når du bestiller et Badtjek gennem Berggreen VVS – Bedre Bad Brønshøj, så vælger du en professionel VVS-installatør, som har leveret utallige forskellige badeværelsesløsninger gennem årene. Det er altså din garanti for, at du bliver præsenteret for samtlige muligheder på markedet. Det betyder, at du får mest tilfredshed af din investering i et nyt badeværelse, og samtidig får glæde af det i mange år ud i fremtiden.

Når du bestiller et tjek af dit bad gennem os, så kan du forvente, at vi altid er opdateret med den nyeste viden af badeværelsesløsninger. Det sker gennem vores medlemskab af Bedre Bad – Bedre Energi, som er en landsdækkende kæde bestående af professionelle VVS-installatører. Derved har vi nem og hurtig adgang til ny viden gennem sparring blandt vores dygtige og kompetente kolleger.

Bestil derfor dit Badtjek i dag, og lad os sammen realisere dine badeværelsesdrømme. Bedre Bad Brønshøj er din professionelle samarbejdspartner til renovering, udvidelser eller ombygning af badeværelse.

Bestil et gratis badtjek i dag

Badeværelsesdrømmen realiseres med et Gratis Badtjek. For når du bestiller et gratis og uforpligtende badtjek gennem Bedre Bad Brønshøj, så får du besøg af vores dygtige og kompetente badkonsulent.

Vi gennemgår dit badeværelse fra A til Z. Det gælder altså alt fra klinker, brusekabine, badeværelsesmøbler og ventilation. Løbende har du samtidig mulighed for at stille alle de tvivlsspørgsmål, som du måtte have. Til sidst vil vi opstille relevante badeværelsesløsninger for dig, hvor vi med fordel kan komme ind på følgende:

  • Udvidelse af badeværelse
  • Omlægning af badeværelse
  • Totalrenovering af badeværelse

 

Vores generelle anbefaling er, at du har dannet dig et overblik over husstandens præferencer og behov inden et Badtjek. På den måde har vores badkonsulent mulighed for at præcisere jeres muligheder.

Vi kan altså indsnævre fokusset, så du netop ikke skal forholde dig til løsninger, som ikke dækker dit behov. Hvis du har svært ved at danne et overblik over husstandens præferencer og behov, så er du selvfølgelig stadig mere end velkommen til at bestille et gratis og uforpligtende badtjek.

Du bestiller dit badtjek ved at indtaste dine oplysninger her på siden. Hvis du måtte have eventuelle tvivlsspørgsmål til dit badtjek, så er du selvfølgelig altid mere end velkommen til at kontakte os.


Book et gratis badtjek her:

 

Et godt råd

Vidste du, at dit badeværelse er det dyreste at ombygge pr. kvadratmeter sammenlignet med boligens øvrige rum.

Årsagen heraf skal findes ved, at et badeværelse dagligt bliver udsat for vand og fugt. Det sætter derfor store krav til valg af materialer, og ikke mindst kvaliteten af arbejdets udførelse. Et forkert valg af materialer og manglende kvalitet i arbejdets udførelse kan medføre vand- og fugtskader, som i værste fald kan ødelægge boligens vægge, gulve og lofter.

Når du vælger Bedre Bad Brønshøj, så er vi BBA Certificeret Vådrums Installatør. Det er din garanti for, at arbejdet bliver udført i høj kvalitet, og du undgår vand- og fugtskader på din bolig. Vi renoverer både store og de små badeværelser.