Gratis badtjek

God start på et nyt badeværelse 

  

Hvis du går rundt med store badeværelsesdrømme, og synes det kan være svært at danne sig det fulde overblik over mulige løsninger, så kan et badtjek hjælpe dig. Det kan være meget tidskrævende, at opstille samtlige moderne og funktionelle badeværelsesløsninger på markedet, derfor kan du med fordel bestille dit badtjek i dag.

Hos Berggreen VVS – Bedre Bad Brønshøj tilbyder vi et gratis badtjek til dig, og det er samtidig helt uforpligtende. Selvom det er gratis og uforpligtende, så tager vi stadigvæk badtjekket ekstremt seriøst. Det er nemlig din garanti for, at du bliver præsenteret for samtlige moderne og funktionelle løsninger, som netop kan dække dine præferencer og behov.

Nedenfor har vi listet en række punkter, som er relevante i dine overvejelser omkring et nyt badeværelse. Du kan samtidig bruge det som inspiration til dit gratis og uforpligtende badtjek. Derfor kan du med fordel overveje følgende:

  • Valg af materialer
  • Valg af badeværelsesmøbler
  • Funktionaliteten
  • Farvekombinationer

Et badtjek kan skabe dit manglende overblik over de badeværelsesløsninger, som netop er tilgængelig for dig, og samtidig dækker husstandens præferencer og behov. Kontakt Bedre Bad Brønshøj allerede i dag.

Nyt badeværelse øger komforten

Et nyt badeværelse påvirker boligens samlede komfort positivt. Det kommer hele husstanden til gode, men før det er muligt, så er det vigtigt, at du bliver præsenteret for de løsninger, som netop kan dække husstandens præferencer og behov.

Når du bestiller et badtjek gennem Berggreen VVS – Bedre Bad Brønshøj, så vælger du en professionel VVS-installatør, som har leveret utallige forskellige badeværelsesløsninger gennem årene. Det er altså din garanti for, at du bliver præsenteret for samtlige muligheder på markedet. Det betyder, at du får mest tilfredshed af din investering i et nyt badeværelse, og samtidig får glæde af det i mange år ud i fremtiden.

Når du bestiller et tjek af dit bad gennem os, så kan du forvente, at vi altid er opdateret med den nyeste viden af badeværelsesløsninger. Det sker gennem vores medlemskab af Bedre Bad – Bedre Energi, som er en landsdækkende kæde bestående af professionelle VVS-installatører. Derved har vi nem og hurtig adgang til ny viden gennem sparring blandt vores dygtige og kompetente kolleger.

Bestil derfor dit badtjek i dag, og lad os sammen opfylde dine badeværelsesdrømme. Bedre Bad Brønshøj er din professionelle samarbejdspartner til renovering, udvidelser eller ombygning af badeværelse.

Bestil et gratis badtjek i dag

Dine badeværelsesdrømme starter med et badtjek. Når du bestiller et gratis og uforpligtende badtjek gennem Bedre Bad Brønshøj, så får du besøg af vores dygtige og kompetente medarbejdere. Her vil vi gennemgå dit badeværelse fra A til Z. Det gælder altså alt fra klinker, brusekabine, badeværelsesmøbler og ventilation. Løbende har du samtidig mulighed for at stille alle de tvivlsspørgsmål, som du måtte have. Til sidst vil vi opstille relevante badeværelsesløsninger for dig, hvor vi med fordel kan komme ind på følgende:

  • Udvidelse
  • Omlægning
  • Totalrenovering

Vores generelle anbefaling er, at du har dannet dig et overblik over husstandens præferencer og behov inden badtjekket. På den måde har vores medarbejdere mulighed for i langt højere grad at præcisere mulighederne for dig. Vi kan altså indsnævre fokusset, så du netop ikke skal forholde dig til løsninger, som ikke dækker dit behov. Hvis du har svært ved at danne et overblik over husstandens præferencer og behov, så er du selvfølgelig stadig mere end velkommen til at bestille et gratis og uforpligtende badtjek.

Du bestiller dit badtjek ved at indtaste dine oplysninger her på siden. Hvis du måtte have eventuelle tvivlsspørgsmål til dit badtjek, så er du selvfølgelig altid mere end velkommen til at kontakte os.

BOOK et gratis badtjek her:

Et godt råd

Vidste du, at dit badeværelse er det dyreste at ombygge pr. kvadratmeter sammenlignet med boligens øvrige rum. Årsagen heraf skal findes ved, at et badeværelse dagligt bliver udsat for vand og fugt. Det sætter derfor store krav til valg af materialer, og ikke mindst kvaliteten af arbejdets udførelse. Et forkert valg af materialer og manglende kvalitet i arbejdets udførelse kan medføre vand- og fugtskader, som i værste fald kan ødelægge boligens vægge, gulve og lofter. Når du vælger Bedre Bad Brønshøj, så er vi BBA Certificeret Vådrums Installatør. Det er din garanti for, at arbejdet bliver udført i høj kvalitet, og du undgår vand- og fugtskader på din bolig.