Løber dit toilet?

Når et toilet løber, så render det ingen steder. Tvært imod vil du opleve at toilettet larmer, kummen forkalker og du får en dyr vandregning.

Vi kan kun anbefale at du får det fikset – gør-det-selv eller kontakt din lokale VVS'er i Brønshøj.

Hvad gør man når toilettet løber?

Hvis vandet i toilettet løber, så kan vi kun anbefale at du får det tjekket. I mange tilfælde skal pakningen skiftes, men det kan også være toilettets bundventil der er slidt op. Kontakt Berggreen VVS i Brønshøj for service og vedligeholdelse af dit toilet. Ring på tlf. 38 80 22 22 — vi er altid imødekommende og står klar med den kyndige rådgivning.

Så meget koster et løbende toilet

Det kan blive en dyr affære, hvis dit toilet løber. Derfor anbefaler vi også hos Bedre Bad - Bedre Energi Brønshøj at få det ordnet med det samme. 

Hvis toilettet løber, så der er uro i kummen, kan der løbe op til 400.000 liter rent drikkevand direkte i kloakken. Det svarer til en unødvendig omkostning på 10.000 kr om året.

Hvis toilettet løber lidt, så lidt at det kan være svært at bedømme, så kan du stå med en ekstraregning på 2.500 kr. om året. Det beløb er stort set svarende til et nyt, moderne og økonomisk toilet. Men vigtigst af alt, så er et løbende toilet et klimabelastende punkt. Som VVS'ere ser vi ofte toiletter der løber og det er vores anbefaling at få det stoppet hurtigst muligt — det er simpelthen spild af penge og er unødvendig belastning af klimaet.

Kontakt os, hvis dit toilet løber. Det kan være, at det er nok at skifte pakningen, eller måske er det et helt nyt toilet, du har brug for. Vi står klar til at vejlede dig.

Ring 38 80 22 22 eller skriv på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Hvad kan være årsagen til et løbende toilet?

Hvis du oplever, at dit toilet løber, så kan der være flere årsager til dette. Dog er vores generelle erfaring, at der typisk er to årsager. Den første årsag er i forhold til toilettets bundventil, som med stor sandsynlighed er utæt. Det sker gennem daglig brug og slitage, hvilket i sidste ende betyder, at pakningen er gammel og mør. Den anden hyppige årsag er i forhold til vandtilførslen. Her kan man efter længere tids brug opleve, at vandtilførslen har samlet småsten fra vandanlægget, som i sidste ende får toilettet til at løbe.

Når du bestiller Bedre Bad Brønshøj til service og reparation af dit WC, så starter vi med at stoppe tilførslen af vand til toilettet, derefter har vi mulighed for at danne os et overblik over vandtilførslen til toilettet. Samtidig tager vi også et tjek af bundventilen og bundpakningen. Du kan roligt stole på vores høje faglighed, hvilket sikrer dig et velfungerende WC, som kan spare dig mange penge på din vandregning ved optimal udnyttelse af ressourcer.

Kontakt os, hvis dit toilet løber. Det kan være, at det er nok at skifte pakningen, eller måske er det et helt nyt toilet, du har brug for. Vi står klar til at vejlede dig.

Ring 38 80 22 22 eller skriv på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Et simpelt og effektivt råd

Det kan være svært at se om ens toilet løber, og kan i nogen tilfælde variere fra dag til dag. Dog har vi et simpelt og enkelt trick til dig, så du kan konkludere hvorvidt dit toilet løber eller ej. Du skal nemlig blot bruge en serviet, som du sætter fast i den tørre toiletkumme selvfølgelig. Hvis den efter nogen tid er våd, så får du afsløret, at dit toilet ødsler med vandet.

Hvis du lader det stå til, så opnår du ikke en fuld udnyttelse af dine ressourcer, og betaler derfor for meget på din vandregning i forhold til, hvad du får ud af det.

Top bad11

Læs mere om det og forskellige toilettyper:

  • Toilet med vandsparefunktion: Toilettet er udført med højt og lavt skyl. Ved at tilpasse den ønskede skyllemængde, kan du spare både vand og penge hvert år.
  • Toilet med berøringsfri skyl: Udskylning sker ved at føre hånden over en sensor på toppen af toilettet. Sensoren aktiverer skyllefunktionen. En god hygiejnisk løsning, hvor spredning af bakterier er elimineret.
  • Toilet med Duschfunktion: Med de nye toiletter fra Geberit er der taget hul på en helt ny generation af toiletter. Dit toiletbesøg afsluttes ved at toilettet nænsomt og med lunt vand rengør dig med en blid stråle.

Gør en ende på bøvlet ved at få et nyt toilet

Er du træt af det gamle toilet eller er du interesseret i moderne toiletter med smarte funktioner? Besøg vores webshop - her finder du et bredt sortiment af toiletter og tilbehør. Vælg Bedre Bad Brønshøj som leverandør, så får du nemlig levering og montering inkluderet i prisen på toilet-løsningen.

Vi kører ud i hele Storkøbenhavn

Vi leverer nye toiletter i hele Storkøbenhavn - blandt andet i Herlev, Vanløse, Skovlunde, Frederiksberg og på Amager. 

Hvis du alligevel er bosat udenfor vores primær område, så kører vi gerne langt, så du kan få løst dine VVS-opgaver uanset omfang og størrelse. Bedre Bad Brønshøj kunne aldrig drømme om at lade vores kunder være i stikken.

Læs mere om: