Tegn dit eget badeværelse

Hos Bedre Bad Brønshøj tilbyder vi et gratis online tegneprogram, så du selv kan prøve kræfter med indretning af badeværelset. Badeværelsets plantegning laves nemt ved at indtaste rummets dimensioner og så er du hurtigt igang med den første skitse til badeværelset.

Klik her for at åbne tegneprogrammet i en ny fane.

Læs mere om tegneprocessen nedenfor og få hjælp til at realisere badeværelsesdrømmen.

Tegn og indret dit badeværelse

Her kan du selv prøve at tegne dit drømmebadeværelse og få gode ideer til indretning af det nye bademiljøet. Tegneprogrammet giver dig mulighed for at indrette badeværelset med badeværelsesmøbler, sanitet, fliser, farver og meget mere med udgangspunkt i dit eget baderum. Dermed kan du afprøve forskellige løsninger inden du sætter gang i det helt store badeværelsesprojekt.

Jagter du det perfekte badeværelse, så er dette er en sjov og anderledes fremgangsmåde. Det er en god mulighed for at sætte dit helt personlige præg på dit badeværelse, og på den måde skabe en unik løsningen til dit badmiljø. Vi glæder os til at se dit resultat - god fornøjelse!

Fra tegnebræt til færdigt resulstat

Når dine ideer om et nyt badeværelse er klar, kan du frit og uforpligtende sende din tegning til dit lokale Bedre Bad-firma. Så vil du blive kontaktet. Vi deler gerne ud af vores inspiration og ideer til, hvordan dit badeværelse bliver endnu mere, end du havde drømt om. Samtidig får du en pris på, hvad det vil koste at renovere eller bygge dit nye badeværelse.

Vi tilbyder den komplette løsning, så vi tager dig helt i mål med dit drømmebadeværelse. Vi installerer og montere, og går aldrig på kompromis når det kommer til kvaliteten af vores arbejde. Derfor er vores leverandøre altid fra øverste skuffe.

Lidt vejledning til at tegne dit nye badeværelse

Du kan begynde at tegne med tegneprogrammet det samme. Du vælger selv, i hvilken rækkefølge, du ønsker at visualisere dit nye bad. Når du synes, det begynder at ligne noget, kan du sende tegningen til dit lokale Bedre Bad-firma. Vi er klar med råd og vejledning ud fra dine egne ideer på tegningen, og vi kommer gerne med ekstra ideer til indretning af badeværelset. På alle stadier kan du vælge at se dit badeværelse ved at klikke på "3D oversigt".

Du kan også vælge at gemme din tegning undervejs, så du kan gå til og fra. Dette gør du under knappen "Fil", hvor du kan oprette dig som bruger og dermed til enhver tid logge ind og tegne videre på dit drømmebadeværelse.

I tegneprogrammet er der rigtig mange muligheder for interiør, rumopbygning og farver. Men det er stadig kun et lille udpluk af, hvad vi tilbyder. Har du andre ønsker end dem, du kan vælge her, så skriv det i kommentarfeltet til dit lokale Bedre Bad-firma. Så tager vi højde for det.

Rigtig god fornøjelse med at tegne dit nye badeværelse!

Tegn dit eget badeværelse online - gratis tegneprogram