Berggreen butik

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Mikael Berggreen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Mikael Berggreen Bedre Bad

Berggreen VVS: Din Lokale VVS-installatør i Brønshøj

Bedre Bad Brønshøj – Berggreen VVS er ikke bare et hvilket som helst VVS-firma. Forestil dig et team af dedikerede specialister, der brænder for at skabe skræddersyede løsninger, der passer præcist til dine behov. Lyder det ikke fantastisk? Vores base er i Brønshøj, men vores passion og ekspertise strækker sig over hele Storkøbenhavn og Sjælland. Med en bred vifte af badeværelses- og energieffektive løsninger og en dyb forståelse for branchens nyeste trends, er vi altid klar til at tilbyde de mest moderne og funktionelle løsninger på markedet.

Hvem servicerer vi?

  • Private
  • Erhverv/industrivirksomheder
  • Offentlige institutioner/virksomheder
  • Boligselskaber/boligforeninger
Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane i kobber

Professionelle VVS-Specialister du kan stole på

Når det kommer til VVS, er tillid altafgørende. Og her skinner Bedre Bad Brønshøj – Berggreen VVS virkelig igennem. Ikke kun er vi autoriserede VVS-installatører, men vi er også stolte af at være BBA Certificeret Vådrumsinstallatør. Dette certifikat er din garanti for, at vi altid lever op til branchens højeste standarder. Uanset om du har brug for en simpel reparation, en komplet badeværelsesrenovering eller en energieffektiv løsning, er vi her for at sikre, at arbejdet bliver udført med den største professionalisme og ekspertise.

Tilgængelighed og kundeservice

Din tilfredshed er vores højeste prioritet. Derfor er vi altid tilgængelige for at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have. Vores team af erfarne VVS-specialister står altid klar til at tilbyde dig rådgivning og vejledning. Vi er her for at sikre, at dine VVS-behov bliver opfyldt på den mest professionelle og effektive måde.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 38 80 22 22
mail@berggreen-vvs.dk

Mikael Berggreen Bedre Bad

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon