32453453453

Butik

Skal du have nyt badeværelse eller bryggers?

Kom ind i vores butik på Frederikssundsvej og få inspiration i vores skiftende udstilling.

Se det velassorterede udvalg – vi har mange forskellige varer og et stort brochureudvalg.

Hvis du ser noget interessant i brochurerne, og vi ikke har det i butikken eller på lager, bestiller vi det ganske enkelt bare hjem til dig. Du er ikke begrænset af de varer, vi har i butikken og i udstillingerne. 

Vi forsøger at holde vores varelager så opdateret som muligt, men ellers kan så godt som alle varer bestilles hjem fra dag til dag.

Få rådgivning

I butikken er der altid fagkompetent personale tilstede, så kom ind og få en snak om netop det, du går og drømmer om. Vi står altid klar til at rådgive dig dine muligheder.

Vi kommer også gerne med gode idéer til dit badeværelse, køkken og bryggers. Vi har løsninger til et helt nyt bademiljø:

Kom ind og se vores udstilling, og bliv inspireret til dit nye badeværelse.

Tilbehør og møbler til badeværelset

Vi sælger tilbehør og møbler til badeværelset. Hos os kan du købe alt lige fra tandkrus, sæbedispensere, badeforhæng og bademåtter til toiletrensere og flotte håndklædeknager. Kom ind og se vores udvalg!

Vi glæder os til dit besøg på Frederikssundsvej 210 i Brønshøj. Vi kommer rundt i hele Storkøbenhavn - blandt andet Amager, Herlev, Vanløse, Skovlunde, Frederiksberg, Bagsværd, Farum, Virum, Nærum og Husum.