Berggreen butik

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Mikael Berggreen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Mikael Berggreen Bedre Bad

Besøg butikken fyldt med inspiration

Skal du have nyt badeværelse eller bryggers?

Kom ind i vores butik på Frederikssundsvej 210 i Brønshøj. Her kan du få masser af inspiration i vores skiftende udstilling.

Se det velassorterede udvalg – vi har mange forskellige varer og et stort brochureudvalg.

Hvis du ser noget interessant i brochurerne, og vi ikke har det i butikken eller på lager, bestiller vi det ganske enkelt bare hjem til dig. Du er ikke begrænset af de varer, vi har i butikken og i udstillingerne.

Vi forsøger at holde vores varelager så opdateret som muligt, men ellers kan så godt som alle varer bestilles hjem fra dag til dag.

Hvis du er i tvivl omkring valg af materialer og badeværelsesmøbler, så kan du med fordel danne dig et hurtigt og overskueligt overblik i vores butik. Der findes nemlig utallige forskellige materialer og badeværelsesmøbler på markedet med tilhørende fordele og ulemper. Spørg vores dygtige og kompetente medarbejdere, hvis du vil høre mere om vores udvalg af materialer og badeværelsesmøbler.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt, service og rådgivning

rådgivning

I butikken er der altid fagkompetent personale tilstede, så kom ind og få en snak om netop det, du går og drømmer om. Vi står altid klar til at rådgive dig og fremlægge dine muligheder.

Hos Berggreen VVS er vi altid opdateret med den nyeste viden. Derved kan vi tilbyde at du kan få kyndig rådgivning og vejledning til dit næste projekt. Det sikres derfor, at du bliver præsenteret for de mest moderne og funktionelle løsninger på markedet. Vi er nemlig en del af kæden Bedre Bad – Bedre Energi, som er bestående af professionelle VVS-installatører fordelt over hele Danmark. Derfor har vi hurtig og nem adgang til ny viden gennem sparring blandt vores dygtige og kompetente kollegaer. Du kan derfor trygt stole på, at du vil blive præsenteret for de nyeste løsninger på markedet.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane i kobber

Inspiration til dit nye badeværelse hos Bedre Bad Brønshøj

Vi kommer også gerne med gode idéer til dit badeværelse, køkken og bryggers. Vi har løsninger til et helt nyt bademiljø:

Kom ind og se vores udstilling, og bliv inspireret til dit nye badeværelse.

Når du er blevet inspireret af vores flotte udstilling, og samtidig har dannet dig et overblik over dine præferencer og behov. Så kan du med fordel bestille et gratis og uforpligtende badtjek gennem Bedre Bad Brønshøj. Her vil du få besøg af vores dygtige, kompetente og autoriserede vvs installatører, som vil gennemgå dit badeværelse fra A til Z. Det er altså en gennemgang af alt lige fra klinker, toilet, bruskabine og ventilation. Til sidst får du opstillet en række mulige badeværelsesløsninger, som netop kan dække husstanden præferencer og behov. Er du interesseret i én eller flere af de skræddersyede muligheder, så kan du altid bede om et uforpligtende tilbud. Du finder mere information om vores gratis badtjek her.

Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani håndvask, vaskeskab, spejl og bruseafskærmning - Grohe vandhane og bruser - Vola toiletrulleholder - Geberit douchetoilet

Tilbehør og møbler til badeværelset

Vi sælger tilbehør og møbler til badeværelset. Hos os kan du købe alt lige fra tandkrus, sæbedispensere, badeforhæng og bademåtter til toiletrensere og flotte håndklædeknager. Kom ind og se vores store udvalg af badeværelsestilbehør i høj kvalitet.

Vi glæder os til dit besøg på Frederikssundsvej 210 i Brønshøj. Vi kommer rundt i hele Storkøbenhavn – blandt andet Amager, Herlev, Vanløse, Skovlunde, Frederiksberg, Bagsværd, Farum, Virum, Nærum og Husum.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 38 80 22 22
mail@berggreen-vvs.dk

Mikael Berggreen Bedre Bad

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon