Døgnvagt

Bedre Bad Brønshøj - Berggreen VVS yder døgnvagt alle årets 365 dage for vores faste kunder - såvel private som boligselskaber. Så er du lige pludselig kommet i knibe og uheldet har ramt dig, så ringer du blot til din lokale VVS'ere i Brønshøj. Vi rykker akut ud og kan afhjælpe dig med alle mulige former for vvs problemer i boligen og hvad end det drejer sig om, så kan Bedre Bad Brøånshøj hjælpe dig via vores døgnvagt. Du kan ringe til os alle døgnets 24 timer og 365 dage om året.

Vær dog opmærksom på at der ved akut udrykning kommer en ekstra omkostning på din regning forbundet med dette. Men det kan være rigtig gode penge der er givet ud for at få afhjulpet problemet hurtigst muligt. Venter du med at få løst et VVS-problem, kan det få katastrofale konsekvenser for hele boligen. Derfor anbefaler vi altid, at du ringer så snart uheldet er ude - så kan vi løse problemet for dig

Brønshøj VVS som er en del af Bedre Bad kæden rykker hurtigt ud og løser dine akut vvs problemer hurtigt og korrekt. Ring på nummeret nedenstående og aftal med den vagthavende. 

Ring 26 28 22 22

– og du kommer direkte i kontakt med vores døgnvagt udenfor normal åbnings- og arbejdstid. Sammen kan I løse problemet og få VVS'en til at fungere igen.