Kvalitetssikring

Bedre Bad Brønshøj - Berggreen VVS ønsker at give kunderne de bedste løsninger, den bedste service og garanti. Vi mener at kunderne har krav på kvalitet – derfor er vi medlem af Tekniq - Dansk VVS. Dette sikrer at vores kvalitet altid består og at du som kunde kan være sikker på at den vare du køber bliver leveret, installeret og at der bliver ryddet op efter os. Vi er selv meget stolte af vores arbejde og den indsats vi lægger for dagen, så det håber vi at du som kunde kan mærke når du booker os til en VVS opgave i Brønshøj eller vil have energioptimeret din bolig.

Din garanti for højt fagligt niveau

Det betyder at vores virksomhed har gennemgået foreningens kvalitetssikringssystem, der godkendes af VVS-branchens kvalitetskontrol. Vores kvalitetssikringssystem kontrolleres løbende ligesom vores medarbejdere løbende gennemgår træning og kurser for at udvide deres faglige ekspertise indenfor VVS og Energioptimering. Bedre Bad - Bedre Energi Brønshøj er førende indenfor VVS og Energioptimering og det bliver vi ved med at være, hvis det står til os.

Vi er medlem af Tekniq

Berggreen VVS, Bedre Bad - Bedre Energi Brønshøj er medlem af Tekniq – din sikkerhed for godt håndværk. 

Hvis du mod forventning alligevel vil klage over vores arbejde, vil vi da meget gerne høre fra dig. Den officielle klageinstans er Ankenævnet for Tekniske installationer - https://www.el-vvs-anke.dk/