Opgaver vi kan håndtere

Hos Bedre Bad Brønshøj – Berggreen VVS er vores aktiviteter placeret på 3 hovedområder:

Vi kan klare alt i badeværelset

Vi løser alle typer af opgaver, hvad angår badeværelser. Det kan være alt lige fra den dryppende vandhane til totalrenovering. Da vi er BBA Certificeret Vådrumsinstallatør, så er det netop din garanti for, at vi altid vælger det rigtige valg af materialer, og samtidig har stor fokus på kvaliteten af arbejdets udførelse. Det betyder altså, at du undgår vand- og fugtskader, som kan blive ekstremt omkostningsfuldt på lang sigt.

Vi har en service, vi kalder for gratis badtjek, som du bør tjekke ud. Her vil vi helt uforpligtende, tag en snak med dig om dine ønsker til dit nye badeværelse. Det kunne være materialevalg, funktionalitet og specielle ønsker hertil, hvilke farvekombinationer der fungerer samt hvilke badeværelsesmøbler der kunne passe ind.  Selvom det er gratis kan du godt stole på, at vi tager det meget seriøst. Vi har efterhånden opført badeværelser i massevis, så vi vil kunne give dig god inspiration og kvalificerede bud på, hvordan dit drømmebadeværelse skal se ud. I vores løsninger anvender vi udelukkende kvalitetsprodukter og vi overholder de regler der stilles for vådrum, i og med vi er BBA Certificeret Vådrumsinstallatører kan vi garantere dette.

Eksperter i varme og energiløsninger

Kunne du tænke dig at spare penge på din varmeregning? Så tilbyder vi samtidig alt i energi- og varmeløsninger. Hvis du står, og skal udskifte dit gamle varmeanlæg, så kan du med fordel kontakte Bedre Bad Brønshøj, inden du træffer dit endelige valg. Vi laver også gulvvarme, som vi kan etablere under alle typer af gulve. Gulvvarme gør dit hjem behageligere. Opvarmingen af dit hjem vil blive mere jævnt fordelt, hvilket vil er mere energibesparende. Hos os får du kyndig ekspert rådgivning, og det sikres derved at bliver præsenteret for netop den løsning, som passer til husstandens behov.

VVS i høj kvalitet

Til sidst tilbyder vi også en bred vifte af forskellige typer af VVS-service. Her kan med fordel nævnes alle traditionelle blikkenslageropgaver. Uanset typen og omfanget af VVS-opgaverne oplever du høj effektivitet uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi udfører alt med tag, tagrender og inddækninger mm. Vi leverer langtidsholdbareløsninger, som kræver minimalt vedligeholdelse. Vi kan arbejde med alle materialer, og uanset materialetype garanterer vi godt håndværk. Der ligges vægt på den enkeltes behov og gennem kommunikation med dig, sikrer vi at blikløsningen passer dine behov. Vi sætter stort fokus på kundetilfredshed. 

Kontakt os

Uanset hvilken type opgave, så løser vi den med afsæt i godt håndværk, med engagement og en serviceorienteret indstilling. Så tøv ikke med at kontakte os på gennem kontaktsiden eller på tlf: 38 80 22 22.

Vi er hos Bedre Bad Brønshøj – Berggreen VVS klar til at løse din opgave!