VI TILBYDER

Hos Bedre Bad Brønshøj – Berggreen VVS er vores aktiviteter placeret på 3 hovedområder:

Vi løser alle typer af opgaver, hvad angår badeværelser. Det kan være alt lige fra den dryppende vandhane til totalrenovering. Da vi er BBA Certificeret Vådrumsinstallatør, så er det netop din garanti for, at vi altid vælger det rigtige valg af materialer, og samtidig har stor fokus på kvaliteten af arbejdets udførelse. Det betyder altså, at du undgår vand- og fugtskader, som kan blive ekstremt omkostningsfuldt på lang sigt.

Kunne du tænke dig at spare penge på din varmeregning? Så tilbyder vi samtidig alt i energi- og varmeløsninger. Hvis du står, og skal udskifte dit gamle varmeanlæg, så kan du med fordel kontakte Bedre Bad Brønshøj, inden du træffer dit endelige valg. Hos os får du kyndig ekspert rådgivning, og det sikres derved at bliver præsenteret for netop den løsning, som passer til husstandens behov.

Til sidst tilbyder vi også en bred vifte af forskellige typer af VVS-service. Her kan med fordel nævnes alle traditionelle blikkenslageropgaver. Uanset typen og omfanget af VVS-opgaverne oplever du høj effektivitet uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Uanset hvilken type opgave, så løser vi den med afsæt i godt håndværk, med engagement og en serviceorienteret indstilling.

Vi er hos Bedre Bad Brønshøj – Berggreen VVS klar til at løse din opgave!