Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Mikael Berggreen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Mikael Berggreen Bedre Bad

Blikkenslager i Brønshøj

Hos Berggreen VVS – Bedre Bad – Bedre Energi Brønshøj udfører vi alt inden for tag, tagrender inddækninger mm.

Godt blikarbejde kan holde hele livet. Vi giver altid vores kunder stærke, langtidsholdbare løsninger med minimale vedligeholdelsesudgifter.

Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Blikkenslageri i alle materialer

Når man arbejder med materialer som zink, bly og kobber, er det vigtigt at håndtere materialerne korrekt og med sans for detaljen. Ridser og små fejl bliver hurtigt synlige, og det er derfor vigtigt, at blikarbejdet udføres af en professionel fagmand med den nødvendige ekspertise. Vi garanterer godt håndværk!

Hos Berggreen VVS i Brønshøj har vi et skarpt øje på både funktion og æstetik. Vi arbejder altid med professionelle løsninger med stor holdbarhed. Vi klarer både store og små opgaver med lige stor fokus på kvalitet, og det er vores klare mål, at vores kunder altid bliver glade og tilfredse med deres investering mange år ud i fremtiden. Vi har mange års erfaring i at levere de bedste løsninger til vores kunder, der altid er lavet af materialer i god kvalitet. Ligeledes mener vi, at høj kundetilfredshed skabes gennem kommunikation med kunden, og fokus på den enkeltes behov. Derfor er der sjældent en blikløsning, som passer til flere forskellige typer af kunder.

Din lokale blikkenslager – Bedre Bad Brønshøj – Berggreen VVS – mestrer det gamle håndværk til fulde og vi kan udføre din blikopgave med materialerne bly, zink og kobber. Få et uforpligtende tilbud på din opgave ved at kontakte os.

Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Vi har kompetencer til følgende opgaver:

 • Tag – både skifer og zink
 • Tagrender og nedløb
 • Skotrender
 • Kviste
 • Inddækninger
 • Facader

Et stykke veludført blikarbejde holder i rigtigt mange år. Det er vedligeholdelsesfrit, og så kan det faktisk indgå som et smukt arkitektonisk indslag i bygningen.

Vælg altid en professionel VVS-installatør til løsning af dine blikkenslager-opgaver. Når du vælger Bedre Bad Brønshøj som din samarbejdspartner, så kan du forvente høj faglig viden med fokus på kvalitet i arbejdets udførelse. Hvis du ikke vælger en VVS’er med fokus på valg af materialer og arbejdets udførelse, så kan det få store omkostningsfulde konsekvenser for dig. Det sker eksempelvis ved opgaver såsom tagrender og nedløb samt inddækninger. Det sætter ekstremt store krav til valg af materialer og arbejdets udførelse. Årsagen heraf skal findes ved, at disse typer af opgaver har til formål at lede vandet væk. Hvis ikke vandet bliver ledt væk på den mest optimale måde, så kan der opstå vand- og fugtskader, som i værste fald kan ødelægge boligens vægge, lofte eller fundament.

Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Vælg dit materiale til opgaven

Ved opgaverne med reparation, renovering og fornyelse kan blikopgaverne løses i følgende materialer:

 • Zink
 • Bly
 • Kobber

Henvend dig trygt til os med din næste blikopgave – vi har viden, værktøj og udstyr til at skabe det perfekte resultat.

Det kan samtidig være uoverskueligt at danne sig det fulde overblik over de mange fordele og ulemper, som er forbundet med hver enkelt materiale – herunder zink, bly eller kobber. Bedre Bad Brønshøj står klar med kyndig ekspert rådgivning, så du netop får valgt de rigtige materialer, som passer bedst til løsning af dine blikkenslageropgaver. Det afhænger i høj grad hvilken type af opgave, som skal løses, samt hvilket finish man ønsker. Det eneste du kan være sikker på det er, at vores produkt er i orden og at arbejdet bliver udført hurtigt og veludført.

Kontakt os og får et uforpligtende tilbud på din blik-opgave

Få dit uforpligtende tilbud ved at kontakte os.

Vi udfører blikarbejde i hele Storkøbenhavn og omegn; herunder Brønshøj, Husum, Farum, Nærum, Virum, Bagsværd, Frederiksberg, Skovlunde, Vanløse, Herlev og Amager.

Læs mere om

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 38 80 22 22
mail@berggreen-vvs.dk

Mikael Berggreen Bedre Bad

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon