Gulvvarme

– giver et mere jævnt opvarmet rum

 

Gulvvarme kan etableres under alle typer gulve, og gulvvarmen bidrager til:

  • at øge komforten i dit hjem, da du undgår fodkulde
  • at opvarmningen bliver mere jævn

Mange 'gør-det-selv-mænd' finder ud af, at der er grænser for, hvad man kan selv, når det kommer til gulvvarme. Det ender med at blive både dyrere og mere tidskrævende, end hvis man lod eksperterne komme til.

Desuden bør tilkoblingen til det eksisterende varmesystem udføres af en fagmand, og al elektrisk installation skal udføres af en autoriseret el-installatør.

Du kan indrette dit hjem uden at tænke på radiatorer

Radiatorer optager en masse plads. Indretning med gulvvarme giver en langt større frihed og fleksibilitet.

Modsat en radiator  varmes der op nedefra, så temperaturen kan sættes ned, uden at det virker koldt. Et gulv med gulvvarme føles behageligt, og et rum med gulvvarme, hvor temperaturen sættes til 20 grader, føles som et rum med 22 grader. Derved sparer du naturligvis penge og energi.

Varmefordelingen i rummet er optimal, således at du vil opleve en behagelig rumtemperatur. Du kan nøjes med en lavere temperatur på grund af den fordelagtige varmefordeling, som kommer nedefra og op.

Energisparende og fordele ved gulvvarme

  • Gulvvarme giver velvære i form af opvarmede gulve i de kolde måneder
  • Gulvvarme er en særdeles energibesparende løsning til opvarmning af boligen.
  • Gulvvarme giver et mere jævnt opvarmet rum
  • Mange oplever gulvvarme som mere behagelig end radiatorer
  • Støv hvirvler ikke så meget rundt som ved radiatoropvarmning
  • Gulvvarme i badeværelse sikrer en hurtigere tørring af overfladerne og især af gulvet

Er gulvvarme dyr i drift?

Det, der betyder noget for varmeregningen, er, om huset er godt isoleret, og om det er bygget ordentligt. Det vil sige, om der er mange revner, sprækker og dårligt isolerede hjørner (kuldebroer).

Når du har gulvvarme, er det særligt vigtigt, at gulvet og fundamentet er godt isoleret - ellers forsvinder varmen ned i jorden i stedet for at komme op i dine stuer.

Der er stort set frit valg mellem gulvbelægninger, der kan ligge oven på gulvvarmesystemet. Du kan både finde trægulve, linoleum, vinyl, kork, gummi, laminat, klinker og fliser, der kan tåle gulvvarme.

Kontakt os allerede i dag for et et tilbud om gulvvarme - ring 38 80 22 22 eller skriv på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Vi lægger gulvvarme i hele Storkøbenhavn

Vi har mange års erfaring med gulvvarme, og vi leverer løsninger i blandt andet Brønshøj, Husum, Nærum, Virum, Farum, Bagsværd, Frederiksberg, Skovlunde, Vanløse, Herlev, Amager, København.

Læs mere om