Vand og sanitet

Bedre Bad Brønshøj - Berggreen VVS udfører inden for det mere traditionelle VVS-felt både renovering og fornyelse af:

  • Toiletter
  • Håndvaske
  • Blandingsbatterier (vandhaner)
  • Faldstammer

Vandbesparende løsninger

Vand er en af de ting, vi alle rigtig gerne vil spare på. Faktisk kan der være økonomisk gevinst ved at vælge de rigtige installationer.

I dag findes der mange produkter og løsninger til at spare på vandet. Der er rig mulighed for at skabe installationer, som kan give store vandbesparelser. Det vil sige, at du kan spare mange penge på din vandregning, hvis du vælger en vandbesparende installation.

Eksempler på vandbesparende installationer:

  • To-skyls-toiletter
  • Berøringsfrie vandhaner/armaturer 

To-skyls-toiletter

Et vandbesparende toilet er udviklet til at anvende vandstrømmen mere optimalt, så der opnås større skyllekraft med en mindre mængde vand. Et to-skyls-toilet er derfor optimal i forhold til vandbesparelse, fordi der af naturlige årsager er forskel på, hvor meget der skal skylles ud.

Berøringsfri armatur/blandingsbatteri

Berøringsfrie vandhaner, eller armaturer, som det hedder i VVS-branchen, kan indstilles både efter, hvor varmt vandet skal være og hvor lang tid, det skal løbe.

Kontakt os for at få rådgivning om, hvordan du vælger de bedste vandbesparende løsninger.

Berggreen VVS udfører VVS-arbejde i hele Storkøbenhavn, herunder Amager, Herlev, Vanløse, Skovlunde, Frederiksberg, Bagsværd, Farum, Virum, Husum og naturligvis i Brønshøj, hvor vi har til huse.

Læs mere om