Vand og sanitet i boligen

Bedre Bad Brønshøj - Berggreen VVS udfører inden for det mere traditionelle VVS-felt både vedligeholdelse, reparationer og fornyelse af:

  • Toiletter
  • Håndvaske
  • Blandingsbatterier (vandhaner)
  • Faldstammer

Når du vælger Bedre Bad Brønshøj til løsning af dine opgaver, så kan du forvente, at vi benytter de nyeste materialer og komponenter på markedet. Vi vælger vores valg af materialer og komponenter med stor fokus på den rette kvalitet. Da vi selv har høje standardkrav til os selv, så skal valget af materialer og komponenter ligeledes være af høj kvalitet. Vi har et tæt samarbejde med vores leverandrør, og kan derfor altid tilbyde materialer og komponenter til konkurrencebaserede priser.

Dette er blot vores primære arbejdsområder indenfor vand og sanitet. Hvis din type af opgave ikke skulle stå på listen, så kan vi gennem vores mange års erfaring løse din VVS-opgave alligevel. Kontakt os, så skal vi nok finde en løsning på dit problem.

Vandbesparende løsninger

Vand er en af de ting, vi alle rigtig gerne vil spare på. Faktisk kan der være økonomisk gevinst ved at vælge de rigtige installationer.

I dag findes der mange produkter og løsninger til at spare på vandet. Der er rig mulighed for at skabe installationer, som kan give store vandbesparelser. Det vil sige, at du kan spare mange penge på din vandregning, hvis du vælger en vandbesparende installation.

Eksempler på vandbesparende installationer:

  • To-skyls-toiletter
  • Berøringsfrie vandhaner/armaturer 

To-skyls-toiletter

Et vandbesparende toilet er udviklet til at anvende vandstrømmen mere optimalt, så der opnås større skyllekraft med en mindre mængde vand. Et to-skyls-toilet er derfor optimal i forhold til vandbesparelse, fordi der af naturlige årsager er forskel på, hvor meget der skal skylles ud.

Den bedste vandbesparende løsninger du kan foretage dig er installering af et toilet med to-skyls-funktion. Det kan spare dig for mange penge på din vandregning i fremtiden. Et ældre toilet bruger mellem 9 til 12 liter vand pr. skyl, mens et smart og moderne to-skyls-toilet bruger mellem 2 til 6 liter vand pr. skyl. Det betyder, at en investering i et nyt og funktionelt toilet kan spare dig for penge mange år ud i fremtiden. Dit to-skyls-toilet kan altså betale din investering tilbage på sigt gennem en bedre udnyttelse af ressourcer ved lavere vandforbrug.

Når du investere i et nyt to-skyls-toilet har du altså mulighed for spare mellem 600 og 1.500 kr. om året. Det afhænger selvfølgelig også af prisen pr. liter, som du betaler til vandværket, som kan varierer fra vandværk til vandværk.

Berøringsfri armatur/blandingsbatteri

Berøringsfrie vandhaner, eller armaturer, som det hedder i VVS-branchen, kan indstilles både efter, hvor varmt vandet skal være og hvor lang tid, det skal løbe.

Ved et berøringsfrit armatur/blandingsbatteri sikrer du samtidig, at hygiejnen forbliver i top. Det sker selvfølgelig fordi, at du ikke længere har brug for at røre ved vandhanen, når du vasker hænder og lignende.

Kontakt os for at få rådgivning om, hvordan du vælger de bedste vandbesparende løsninger.

Berggreen VVS udfører VVS-arbejde i hele Storkøbenhavn, herunder Amager, Herlev, Vanløse, Skovlunde, Frederiksberg, Bagsværd, Farum, Virum, Husum og naturligvis i Brønshøj, hvor vi har til huse.

Læs mere om