radiatorventil justeres på radiator

Varme og varmestyring - din lokale specialist i Brønshøj

Varme og varmeinstallationer af enhver art fylder meget i aktiviteterne hos Bedre Energi Brønshøj - Berggreen VVS. For såvel private, virksomheder som boligselskaber udfører vi renovering og fornyelsesopgaver og herudover yder vi fast service på energiinstallationer. Har du brug for et varmetjek af din varmekilde hjemme i privaten eller til din virksomhed, så kontakt Bedre Energi Brønshøj - også kendt som Berggreen VVS Brønshøj.

Hjælp til varmestyring

Vi er eksperter i varmestyring og kan fortælle dig omkring fjernvarme, radiatorer og ventiler, kedler og varmevekslere, varmtvandsbeholdere, varmepumper m.m. Som specialister i varmestyring kan vi rådgive i de forskellige muligheder af varmekilder til private boliger eller firmaer. 

Har du brug for sparring omkring din varmekilde, varmtvandsbeholder, varmevekslere eller varmepumper til at få varmt vand rundt i dit hus eller i virksomheden? Så kontakt din lokale Bedre Energi installatør i Brønshøj.

Her har vi særlig erfaring 

Kunderne trækker på vores mange års erfaring og omfattende håndværksmæssige viden på områderne:

  • Fjernvarme
  • Radiatorer/Ventiler
  • Kedler
  • Varmevekslere
  • Varmtvandsbeholdere
  • Varmepumper og øvrige pumper

 

Med vores indsats sikrer vi velfungerende installationer med højest mulig effektiv energiudnyttelse. Hvis netop din varmeopgave ikke skulle være listet her, så fortvivl ikke. Vi kan med garanti hjælpe dig i mål alligevel.

Har du spørgsmål vedrørende varme, er du altid velkommen til at kontakte os. Du finder vores kontaktinformationer her.

Uvildig varmespecialist i Brønshøj

Vi arbejder fuldstændig uafhængigt af energiselskaber, fjernvarmeanlæg og andre varmeværker. Det er din garanti for, at vi udelukkende har fokus på den enkeltes kundes behov.

Gennem kyndig ekspertrådgivning får du opstillet netop de varmeløsninger, som er særlig relevante for dig. Derfor får du mest glæde af din næste investering. 

Når du booker en aftale med Bedre Bad Brønshøj er installation, tilslutning og oprydning med i prisen, så du får den bedste kvalitet og det er nemt for dig.

Få personlig energirådgivning og nedsæt varmeregningen

Vi plejer at sige, at den billigste energi på markedet, er den energi som du overforbruger. Det siger vi, fordi der altid er steder, hvor du kan energioptimere din bolig og spare på varmeregningen. Vi er uvildige energirådgivere og det er din garanti for, at vi kan præsentere og anbefale de mest energibesparende tiltag, som du med fordel kan implementere.

Driftssikre varmeløsninger 

Hvis du har problemer med varmen i huset, og det ikke længere lever op til husstandens behov, er Berggreen VVS i Brønshøj din næste samarbejdspartner. Med vores brede erfaring inden for det rigtige valg af produkter og fokus på kvaliteten af arbejdets udførelse sikrer vi driftssikre varmeløsninger. Uanset omfanget eller størrelsen af opgaven kan du forvente den samme høje engagement med fokus på dit behov.

Varmevekslere til effektiv opvarmning af boligen

En varmeveksler sørger for at overføre varme fra den ene enhed til den anden. Den bruges til at opvarme dit brugsvand og er særligt god med fjernvarme. Ved hjælp fra fjernvarmen kan en pladevarmeveksler nemlig opvarme vandet i det øjeblik, hvor der skrues op for vandet i bruseren eller køkkenvasken.

Med vores varmevekslere eller units får du en langt højere effektivitet. Samtidigt kan du skrotte den store, klodsede varmtvandsbeholder, som du evt. måtte have. Tilligemed sparer du penge på din energiregning, da en veksler ikke bruger energi på at holde vandet varmt i den tid hvor det ikke skal bruges.

Der er mange muligheder med varmevekslere. Du kan bl.a. få varmevekslere til solvarmeanlæg, gulvvarme samt vandet i dine radiatorer.

Skal du have hjælp til radiatorerne?

Uanset om du planlægger at placere radiatoren på væggen eller på gulvet, så kan vi hjælpe dig. Vi guider dig også gerne igennem de forskellige radiator løsninger som enkelt konvektor og dobbelt konvektor. Der findes desuden specialudviklede radiatorer til badeværelser og vådrum.

Har du ikke indlagt fjernvarme eller centralvarme, så kan et el varmeapparat også være en mulighed. Elradiatorerne må kun monteres i huse hvor der ikke er mulighed for at blive forsynet med f.eks. fjernvarme. En anden løsning kan være at montere en varmepumpe i boligen.

Skal du bruge hjælp til radiatorer, fjernvarme eller noget helt tredje? Så kontakt Bedre Energi Brønshøj på tlf. 38 80 22 22 eller på mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Vi rykker ud i Storkøbenhavn og på hele sjælland

Vi har kontor i Brønshøj og vi servicerer kunder i hele Storkøbenhavn - herunder bl.a. Husum, Virum, Farum, Bagsværd, Frederiksberg, Skovlunde, Vanløse, Herlev og Amager.

Vi tilbyder også: